Fredagskocken Mattias Larsson

”Min drivkraft är att inspirera och glädja andra med min mat”

Jag älskar mat och dryck och att få jobba med det man älskar är en ynnest.
Vill du veta mer vad jag kan göra för dig välkommen att läsa mer här.

Event & Catering

Föreläsare & Moderator

Matstylist

Matstudion

Fredagskocken & Modern Gastronomi

Om Modern Gastronomi

Jag startade Modern Gastronomi 2006 med idén att inspirera och underhålla människor med god mat och dryck samt att vara en del i den moderna måltidsutvecklingen.

Verksamheten är minst sagt varierad och en arbetsvecka kan bestå av så skilda saker som: Utbildning av personal på caféer, restauranger eller inom dryckes- och livsmedelsindustrin, vinprovningar, föreläsningar, matlagningsaktiviteter, invigningar, releasefester och matresor, catering och gästspel, receptproduktion för livsmedelsindustrin, internet, tidningar, radio, tv och böcker.

Suveränt proffsig moderator!

Alltid påläst, ställer intressanta frågor och hanterar det oplanerade med lätthet.”

Kristina Ossmark, Martin & Servera

Levererar alltid på högsta nivå!

Det är en stor säkerhet att jobba med Mattias.

Fantastisk mat, presentation och bemötande – allt av bästa kvalitet.”

Christina Zachrisson, Martin & Servera

Smaksäker!

Mattias är otroligt smaksäker och komponerar fantastiskt goda rätter till rätt dryck. Han lagar helt enkelt mat både till vardag och fest som smakar himmelskt.”

Ulla Karlström, Allt Om Mat

Populär kursledare!

”Mattias är en mycket omtyckt kursledare som ser alla deltagare och får alla i gruppen att känna sig sedda och delaktiga. Med sin breda kunskap och långa erfarenhet i allt från vegetariskt och hållbar matlagning till buffé och grillat, är han en väl anlitad kursledare hos oss.”

Rosita Wilsson, Gastromerit

Alltid med kvalitativt fokus!

”Schibsted Brand Studio har ett långt samarbete med Mattias, och vi är mycket nöjda med den positiva inställning och professionalitet som Mattias står för. Alltid med kvalitativt fokus på vad som är bäst för kunden och produktionen. Mattias matstudio har varit till stor hjälp för att skapa ett snyggt och bra matinnehåll.”

Anna Rönngren, Schibsted Brand Studio

Mattias levererar alla event, alltid på topp!

”Mattias genuina intresse för mat smittar av sig på hans förmåga att engagera deltagarna.

Maten han gör är väldigt god, alltid de bästa råvarorna och genomtänkta menyer. 

Vi kan varmt rekommendera Mattias Larsson. Han levererar alltid på topp!”

Lotta Warner, Contrast

Lyckade event!

”Vi har jobbat med Mattias i olika ”set-uper”.

Från digital matlagning, ett mindre gäng som lagar mat, till en konferens med tävlingsinslag och champagneprovning för 70 personer. Det är enkelt och roligt att jobba med honom, från idé till aktivitet. Han är öppen för förslag och trimmar dem när det behövs. 

Jag tror att det är en av nycklarna till att det blivit så lyckat. Vi gör det ”tillsammans.” ”

Ylva Lilja, Affärsområdeschef, Sylog

En upplevelse att minnas!

”Vill ni få en upplevelse som ni alltid kommer att minnas så ska ni göra ett event hos Mattias i hans matstudio i vacker skärgårdsmiljö. Här har man möjlighet att ”skräddarsy” ett event tillsammans med Mattias som syr ihop det hela. Man kan även vara med att tillaga maten som är mkt uppskattat av kunder. Har ni möjlighet så ska ni absolut boka ett event där.”

Kimmo Kumpulainen, EET Sweden

En trogen samarbetspartner!

”Mattias är en trogen samarbetspartner som genomfört massor av våra events. Det bjuds på kulinarisk njutning och en upplevelse utan dess like varje gång man besöker Mattias. Inte bara att man får avnjuta fantastiska smaker, utan man får ta med sig en hel säck med tips och råd att själv använda i köket. Rekommenderas varmt!”

Henrik Orwander, Knivbrev

Utvalda kunder & samarbetspartners

Följ oss på sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv in din e-post nedan för att prenumerera på vårt nyhetsbrev. 

Kom i kontakt

Vill du veta mer?

Varmt välkomna att kontakta oss för att veta mer.